Перемога викладачки Галини Волощук у конкурсі «Золотий фліпчарт», номінація «Активістка року»!

Вітаємо кандидата філологічних наук, викладача кафедри філології, авторку багатьох статей та кількох колективних монографій, члена Національної спілки журналістів України, громадських організацій «Просвіта» імені Т. Шевченка і «Союз українок», громадську діячку з перемогою в конкурсі «Активістка року», який організував Освітньо-аналітичний центр розвитку громад (м. Тернопіль). Бажаємо подальших успіхів і перемог!

«Дорогі друзі, колеги, студенти, коломияни, франківці, вінничани, тернополяни, львів’яни, чернівчани, харків’яни, кияни, мої дорогі друзі з усіх куточків України, дуже дякую за Вашу підтримку! Коломия зайняла 1 місце.

Ця перемога – це перемога Коломийського навчально-наукового інституту, ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника», рідної писанкової Коломиї, рідного Коломийського району і улюбленої туристичної Івано-Франківської області! З Богом і Україною в серці!» – висловлює подяку Галина Волощук.

Варто сказати, що в конкурсі взяли участь представники громадського сектору з шести областей заходу України – Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Львівської, Чернівецької та Івано-Франківської.

Переглянути